drank, dooie jongens en blauwe baaien
21 Februari 2005 | Nederland, Amsterdam
Ff weer een update van het weekend!
nouja trouwens...titel zegt al genoeg..
kort gezegd: donderdag gaan stappen..vrijdag gaan stappen....zaterdag bbq op het strand bij Daaibooi (ga dood jongen..heppie em?! ;) Daar komt het trouwens niet vandaan hoor..) Dat was wel erg gaaf hoor! We zijn met 4 man (Mendi, Maarten, Ruudje en ik zei de gek)achter gebleven omdat we geen zin hadden om naar Mambo te gaan..Nu is het alleen zo dat er hier nog al eens drugshandel plaatsvindt bij kleine baaitjes..bootjes uit Colombia, Venezuela e.d. komen hier hun spul droppen en worden opgevangen door criminele locals..ok, lekker idee natuurlijk!
Nu mocht het ons weer overkomen dat er rond 00.45 ineens 4 auto's aan kwamen rijden waar een aantal mannen uitstapten die met zaklampen over het strand gingen schijnen..Niet wetende wie of wat ze zijn en komen doen, krijg je het dan toch best ff benauwd eerlijk gezegd...(het is nl. geen aardig onderonsje als je de verkeerden tegenkomt, je wordt dan koelbloedig afgeknald..)Maarrr..niks aan de hand! Een stel Antillianen en Libanezen hadden het geweldige plan gekregen om lekker op het strand te gaan bbq-en en te zuipen: ook mooi!
Nadat deze dame lekker met haar kleding en al de zee werd in gesmeten en dus de rest van de nacht in een zwemshort en 2 t-shirts van Ruud moest rondhuppelen (was net een echte getto girl hoor! *peace*) kreeg ik het toch wel erg koud en zijn we rond 4 uur maar richting huis gereden..was leuk hoor!
Zondag richting Grote Knip gereden, een baai aan de andere kant van het eiland..(niet schrikken, das maar een half uurtje verder..:)) Was een errug mooi strand, we waren met een leuke groep en het was bloedheet: kortom, zeerrrrr geslaagd!!
en tja, nu weer aan het werk...
ben benieuwd trouwens naar Mendi..die sprong gister van een rots de zee in, landde op haar duim en zit nu al vanaf vanmorgen in het ziekenhuis met een paarsblauwe, dikke duim..hmmm, hopen dat het alleen maar gekneusd is!! (kijk, en dat is nu waarom ik dus NIET van die idiote dingen doe...;) )
Begon ik deze tekst nou eigenlijk met: kort gezegd..?? hmmm...tja...sorry dan dat het wat langer werd! :)
tot later weer dushi's!
XXX
btw: check de nieuwe fotootjes!
21 Februari 2005 - 22:00
Robert:
Hmm Lekkere foto is dat weer...
En Joost je staat er weer top op, hoe is het met je boek?
groetjes
Robert -
22 Februari 2005 - 08:41
Zus:
Ben jaaaaaaaaaaaaaloers! Maar vind dat bruine kleurtje maar vies. Wit is in, remember?! Leuk dat je het zo leuk hebt, maarre.... vergeet je niet iets??!? x! -
22 Februari 2005 - 19:46
Mieks:
ik ben ooooookkkkkk zjalooooeeeeerrrrsssss......!!!!!!! -
23 Februari 2005 - 12:45
???:
zus: wat is ze dan vergeten...? Je maakt ons nieuwsgierig :-)