Inter-re-view

Blijf op de hoogte en volg

04 April 2005 | Nederland, Amsterdam

Zo Manon..heb je nog iets te melden?
nee..

Waarom niet, je hebt toch weekend gehad?
ja..

Heb je iets leuks gedaan?
nee..

Heb je uberhaupt iets gedaan?
nee..

Ben je niet naar het strand geweest?
nee..

En ook niet gaan stappen?
nee..

Waarom niet? Had je het een beetje gehad met alles?
ja..

Heb je veel geslapen dan?

Heb je gedoken?
nee..

Waarom niet? Doordat je oor dichtzat en je je longen uit je lijf hoestte?
ja..

Mocht je toen niet het water in?

Dat is wel jammer he?
ja..

Maar je hebt dus echt niks te melden dit keer?

Volgende keer weer wel?
ja..

Ennuh...ben je morgen jarig???
JAAAAAAAAAAA...

Ok, daar komen wel verhalen van?

Beloofd?
ja..

Ok..Tot de volgende keer dan, goed?

ciao

• 04 April 2005 - 13:24

Zus:

tja... dat heb je wel eens ja... He, alvast gefeliciteerd met je verjaardag! (voor het geval ik het vergeet, je kent mij hè ;) ciao

• 04 April 2005 - 14:47

Janneke:

Heeeeeeeeyy Manonnie! Gefeliciteeeeeeeeeeeerd!! (Alvast)

• 04 April 2005 - 15:04

Mams:

nou, interessant verslag ja!! Ik denk dat ik mijn duikbrevet nog eerder ga halen dan jij!!! Kussie.

• 04 April 2005 - 19:28

Ruudje:

Af en toe een weekend helemaal nix doen kan ook fijn zijn... maaruh, niet te vaak...

Morgen maken we er een feestje van :-D

• 05 April 2005 - 06:46

Loes:

Ha non, van harte gefeliciteerd!!!! Jammer dat we t niet met je kunnen vieren, maar we zullen donderdag op je toasten. Dan gaan we namelijk omdat t terugkomdag op Fontys is met een hele groep uiteten... Eigelijk geldt de regel geen feestje zonder non, maar ik denk dat we het voor deze ene keer dan toch maar zonder je moeten stellen. Nou meissie een hele fijne dag, ga maar lekker vieren en geniet ervan. Kuss

• 05 April 2005 - 08:43

Leonie:

heeeeeeeeeeeeeeeeey jarige jop!!! dikke kus voor je verjaardag..enne mijn nichtje Megan is vandaag geboren..mooie datum he 5 april!!!

• 05 April 2005 - 09:27

Joost Van Uhm:

He Manon,

Langs deze ietwat onsympathieke weg wilde ik je toch van harte feliciteren met je verjaardag; dus: gefeliciteerd!

Joe

• 05 April 2005 - 12:59

Ruudje:

:-D GEFELICITEERD :-D

• 05 April 2005 - 13:25

Malouk:

He meis PROFICIAT! Ik heb je al een geweldige e-card gestuurd, maar heb zo mijn twijfels of ik die wel naar jou heb gestuurd. Hoe dan ook, maar er een dikke party van vanavond he. x Malouk

• 05 April 2005 - 17:24

Gerdien:

Van Harte GEFELICITEERD!!! Na een mindere week, nu een top dag! Hoera! Liefs!

• 05 April 2005 - 19:11

Snorrie:

Ook hier jou maar ff feliciteren: PROFICIAT!
    Dikke kus

• 05 April 2005 - 19:48

Papa:

Van harte gefeliciteerd en een fijne dag toegewenst!

Dikke kus.

• 05 April 2005 - 20:14

Mieks En Paul:

Proficiat!!!! Je bent een halve sarah! Ik hoop dat je een geslaagde BBQ hebt, en dat het pakje op tijd is aangekomen. Nog vele mooie, gezonde, gelukkige jaren toegewenst. En als je terug bent gaan we er zeker nog even op proosten.

ps. Alles komt goed en als het niet goed komt, komt het toch nog goed X ;)