dippie, duikie en dikkie
07 Maart 2005 | Nederland, Amsterdam
Hoest nou?? Met mij gaat ie weer ok!
Ik zeg weer omdat ik vorige week ff in een dippie zat...:( Weet niet wat het was, beetje heimwee misschien en de stress van alle nieuwe indrukken en dingen die er nu uitkwam...weet niet!
Ik mag niet klagen natuurlijk want ik zit hier op een eilandje waar de temperatuur zo'n 40 graden hoger ligt dan bij jullie...Maarjaaaa..af en toe begin je wel mensjes te missen...
Maar goed..de mama gebeld, hart gelucht en daarna flink gaan shoppen met Mendi..ben duidelijk een echte vrouw; ik voelde me een heel stuk beter daarna!! :)
Heb dit keer niet echt stapverhalen eigenlijk...'Maar Manon, hoe kan dat nou???' Nou, heel simpel...ik ben niet op stap geweest dit weekend..'Maar Manon, waarom niet???' Nou ook heel simpel...vrijdag wilde ik ff relaxen en quality time voor mezelf..en zaterdag ging ik niet omdat ik zondag ging duiken!!!!
Jaja, heb dan eindelijk de stap gezet! Vond het wel eng hoor (iedereen weet wel wat voor held ik ben in de zee..;) ) Maarrrrr, ik heb het gedaan! Eerste les wat ademhalingsoefeningen gedaan enzo..masker opzetten onder water en wat te doen zonder lucht...Tweede les volgde meteen na een korte pauze en ja hoor, daar gingen we..het afgesloten stuk buitenwater uit en de zee in! Vond het eng maar toen ik alllll die vissies zag...superrrrrr cool!!!! en zoo rustig onder water! Heel gaaf! Moet nu zaterdagmorgen weer en dan zondag nog...en dan hoop ik dat ik dus dan snel mijn PADI heb!!
Goed, dippie en duikie hebben we gehad..op naar dikkie..
Toen ik uit het water kwam na het duiken had ik gewoon mijn eigen ontvangstcomite! 4 mannen note bene..wat wil een vrouw nog meer?! ;)
Ze kwamen ff checken of ik nog niet verzopen was en nog mee ging naar Mambo..ja hoor, maar ff douchen thuis aub!
Onze enige echte Ruud was zo lief om op mij te wachten en toen ik weer fris en fruitig was zijn we naar Mambo gereden voor Dikkie..alias Brainpowerrrrrrr!!!!
Was wel cool hoor...check fotootjes!
Goed, gisteravond nog ff Wet N Wild meegepikt en gegeten bij Mambo en daarna lekker gaan slapen..
en tja...nu is het weer maandag...:(
see you next time beebiesssss
07 Maart 2005 - 13:03
Zus:
Beeb, nie normaal wat jij allemaal uitspookt! Gaaf dat je gedoken hebt, bijzonder wel, aangezien jij al bang bent voor een goudvissie! Mijn holiday was ook gaaf, maar wel koud... Dikke sneeuw, wel flink geboard. Lachen! He, gedraag je en tot gauw -
07 Maart 2005 - 16:33
Mams:
hee Non wat gaaf, ik ga zeker je voorbeeld volgen. Kunnen we samen vissies kijken. Kus. -
07 Maart 2005 - 20:20
Colin:
Doe de barracuda's de groeten van me als je nog eens gaat duiken! -
08 Maart 2005 - 12:10
Janneke:
Heeey Goed man!! (Manon wilde eerst niet eens met ons snorkelen!) dus dit is wel n overwinning! Knap hoor! Zou t doodeng vinden.. Hey maar groetjes daar en geniet nog! -
08 Maart 2005 - 12:53
Manon:
fijn Ruud, heeel fijn! Dit heb je al te horen gekregen he...voor de goede orde mensen; er zijn ook echt leuke foto's gemaakt die avond..die komen binnenkort hiero! -
08 Maart 2005 - 14:58
Snorrie:
Ziet er nog steeds goed uit die avonturen daaro....
Keep up the good stuff!!
x Snor