digitale vibes

Blijf op de hoogte en volg

08 Maart 2005 | Nederland, Amsterdam

Gisteravond hebben we ff besloten wat fotootjes uit te gaan wisselen...Zo gepiept zou je denken, maar dat viel toch tegen hoor..
Op een gegeven moment stonden er in mijn appartementje 6 laptops verspreid, rouleerden er 2 USB stickies en werden er 5 digitale camera's bijgehaald! Ik voelde de digital vibes gewoon door mijn lichaam vloeien..:D

Maar goed, heb er nu wel een hele berg fotootjes bij dus dat is natuurlijk wel erg cool! Zal er dalijk alvast wat plaatsen hiero! Ook heb ik meteen de foto's op een cdtje gebrand..mocht er iets met mijn laptop gebeuren, heb ik in ieder geval nog al mijn foto's!!

Ben gistermiddag naar de bios geweest trouwens..naar 'Pluk van de Petteflet'!! Echt in een woord geweldig!! heel mijn jeugd kwam weer boven :)
ZaZa de kakkerlak, meneer Pen, Langhors, de Stampertjes, Aagje en Dolly de Duif..wie kent ze nu niet meer??!!! Was echt heel leuk..

Vanavond ga ik lekker naar Benny Rodriguez op Mambo Beach..zin in!! Wordt even lekker drankje doen en dansje wagen ;)

ayo ayo, heb zin in friet met mayo!

• 08 Maart 2005 - 15:02

Snorrie:

Slim om een back-up te maken, you never know, kan ik inmiddels bevestigen!
    Wie van de Petteflet?? Haha, zal ik dan maar eerlijk bekennen dat die namen mij idd nix zeggen?!:) Mail komt nog Non, maar ben weer es ziek en lig achter met Uni dus hopelijk dit weekend!
    Have fun you all!!
    x Snor

• 09 Maart 2005 - 07:40

Mieks:

he nonnie

Ziet er weer errug geweldig uit allemaal.... zucht. Anyway heb je al iets in je brievenbusje gehad? Ik ben benieuwd. Hier alles ok. Waanzinnig druk met mijn werk, maar dat is normaal. Kan nog steeds niet op mijn hotmail, grrr. Dus maar even op deze manier. Have fun over there en ik denk aan je.

GReetz Mieks

• 09 Maart 2005 - 21:18

Janneke:

huuu.....de foto's doen t niet bij mij!! :'(

Pluk vd Petteflet is eeeecht gaaf... hier een diehard fan! ;)